Blog

Hezké vlasy - základ krásy

21. prosinec 2015

Chcete vypadat ještě lépe než dosud? Na různé příležitosti - od večeře se svým milovaným, až po plesy a stužkové - mame pro Vás ty nejmodernější a nejkvalitnější metody prodlužování vlasů.

Kromě prodloužení způsobují i ​​zahuštění - stačí si zvolit vhodnou metodu pro váš typ vlasů - dnes se již nemusíte spoléhat na přírodu - můžete mít vlasy podle vašich představ kdy se rozhodnete.

Nejen líčení a oblečení, ale také kvalita vašeho účesu je v dnešní době považována ve společnosti jako základ dobrého vzezření. Všechny vlasy z našeho sortimentu jsou 100% přírodní a především pravé lidské, proto jsou dostatečně kvalitní na to, abyste je mohli upravovat tak jak to vám bude vyhovovat (barvit, natáčet, kulmovat).

U nás si můžete vybrat ze tří metod prodloužení vlasů - MICRORING, keratinu a CLIP-IN. Právě metoda CLIP-IN je považována za nejmodernější a nejjednodušší - její aplikaci zvládnete i doma - vlasy si jednoduše napojit speciálními "clip-in" kolíčky na vaše vlastní vlasy. Jejími hlavními výhodami jsou praktické odepínání, šetrnost, přirozený vzhled a nízká cena.

Pokud patříte k ženám, které své vlasy prodlužují pravidelně, určitě oceníte sadu profesionálních přípravků pro péči o vlasy NANOMAX - pomohou vám udržovat vlasy i spoje v nejlepší kondici. U nás, jako v jednom z deseti obchodů na trhu najdete právě tuto speciální značku.

Využít také můžete naše DÁRKOVÉ POUKÁZKY, kterými darujete nové vlasy ať už pod stromeček na blížící se Štědrý den, nebo k různým jiným příležitostem od narozenin až po stužkové a plesy.

Objednávat u nás můžete prostřednictvím našeho e-shopu, nebo telefonicky v pracovní dny od 9:00 do 17:00. Zboží Vám doručíme do 72 hodin v rámci ČR. Pokud byla objednávka odeslána do 12:00, expedujeme ještě v daný den. Při uznané reklamaci Vám do 30 dnů vrátíme zboží, nebo peníze.


Na naší webové stránce používáme různé soubory cookies za účelem zajištění její lehčího používání a vyhodnocování. Více o používaných souborech cookies a možnostech jejich deaktivace se dozvíte v obchodních podmínkách